hepsiburada.com Entegrasyonu


                             HEPSİBURADA ENTEGRASYONU

Ürünler Hepsiburada API üzerinden gönderilmiyor. (Bu durum Hepsiburada tarafından kaynaklıdır.) Bu nedenle ürünlerinizi Hepsiburada tarafına n11magazam.com sitenizin yönetim panelinden alacağınız bir CSV çıktısı ile yüklemeniz gerekmektedir.

CSV çıktısı almak için;







CSV aktar butonuna tıkladıktan sonra karşınıza üç adet seçenek gelecektir. Sizin için uygun olanı seçtiğiniz zaman ürünleriniz mail adresinize iletilecektir.

CSV çıktısını aldıktan sonra düzenleme yapmanız gerekmektedir. Daha sonra düzenlemiş olduğunuz kataloğu hepsiburada mağaza destek merkezinden “API ile ürün göndermek istiyorum.” Seçeneğini işaretleyip ticket talebi açarak ürün girişi yapmak istediğinizi ve Tsoft_Dev hesabının yetkilendirilmesini belirtmeniz gerekmektedir. Hazırlamış olduğunuz kataloğu konu açıklamasının altındaki ek’te paylaşabilirsiniz. Paylaşmış olduğunuz katalog 7 iş günü içinde incelemeye alınmaktadır. Daha sonra hepsiburada tarafından onaylanır ve ürünleriniz pazar yerine gönderilir.

          Ürünleriniz pazar yerine gönderildikten sonra n11mağazam panelinden her gün otomatik olarak güncellenmektedir. Otomatik güncellemenin dışında da yönetim panelinden manuel olarak güncellemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

N11magazam.com Yönetim paneli Hepsiburada Entegrasyonu sayfası;

Mağaza ID: Tsoft_Dev yetkilendirildikten sonra hepsiburada tarafından iletilen Merchant ID bilgisini bu alana girmeniz gerekmektedir.



Komisyon Oranı (%):Ürünlerinizi hepsiburada Pazar yerine gönderirken n11magazam.com sitenizdeki ürünlerinizin üzerine yüzde(%) olarak komisyon eklemek için bu alanı kullanabilirsiniz.

Kargoya veriliş zamanı: Ürünlerin kaç gün içerisinde kargoya verileceği bilgisini ekleyiniz.

İndirimli Fiyat Gönder *: İndirimli fiyatlarınızı da hepsiburada Pazar yerine göndermek istiyorsanız bu alanı işaretleyiniz.

NOT: n11magazam.com yönetim paneli üzerinden ürün güncelleme (stok, fiyat) işlemini yapabilir ve pazaryeri siparişlerinizin n11magazam.com sitenizin yönetim paneline aktarım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

            Ayarlar Bölümünü tamamladıktan sonra “Ürün Listeleme” bölümüne geçebilirsiniz.




Fiyat ve Stokları Güncelle: n11magazam.com sitenizde yaptığınız fiyat ve stok değişikliklerinin hepsiburda’da ki mağazanıza yansımasını sağlar.

HB Siparişlerini içe aktar: Hepsiburada mağazanızdan aldığınız siparişleri n11magazam.com sitenizin “yönetim paneli>Siparişler” sayfasına çekmeyi sağlar.

Aktar: “Aktar” butonuna tıkladığınızda sadece ilgili ürünün stoğunu ve fiyatını günceller.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alan Adı Bağlama Ve Google Site Doğrulaması

YANDEX MAİL KURULUMU

GOOGLE reCAPTCHA " v3 " Kullanımı