N11mağazam İndirim Çeki Kullanımı

İndirim çeki oluşturmak için, Yönetim Paneli > Kampanya > İndirim Çeki Ekle alanına tıklayınız.

            İndirim çeki ekleme sayfasına girdikten sonra aşağıda belirtilen alanları doldurup kampanyanızı aktif hale getirebilirsiniz.


İNDİRİM KODU
Durum: Aktif/Pasif olmak üzere iki seçeneği vardır. Düzenlediğiniz indirim çekinin müşteriler tarafından görülebilmesi için bu ayarı “Aktif” duruma getirebilirsiniz.
Kupon Kodu: Ziyaretçilerin düzenlediğiniz indirim çekini kullanabilmesi için bu alanda belirlediğiniz koda ihtiyaçları vardır. Bu alan boş bırakılmamalıdır.

Açıklama:  Tanımladığınız indirim çeki için açıklama girebilirsiniz. (Bu alanı ziyaretçi görmemektedir sadece site yönetim panelinde görülebilmektedir.)

HESAPLAMA AYARLARI
İndirim Türü: “Yüzde olarak indirim”, “toplam tutarda indirim” ve “ücretsiz kargo” olmak üzere üç farklı indirim türü tanımlayabilirsiniz.
İndirim Tutarı: “Yüzde olarak indirim” veya “toplam tutarda indirim” seçeneğini seçtiğinizde bu alandan indirim türünü girmeniz gerekmektedir.
En Düşük Sepet Tutarı: Tanımladığınız indirim çekinin kaç TL üzeri alışverişlerde geçerli olacağını bu alandan belirleyebilirsiniz.

KULLANABİLEN MÜŞTERİLER
Bu alanda tek bir seçenek vardır. Sadece “Herkes tarafından kullanılabilir” seçeneğini seçebilirsiniz.

GEÇERLİ ALANLAR
Bu alanda “Yalnızca sepet sayfasında”, “Yalnızca belirli kategorilerde” ve “Yalnızca belirli ürünlerde” olmak üzere üç farklı seçenek bulunmaktadır.
     
       “Yalnızca belirli kategorilerde” seçeneğini seçtiğinizde karşınıza kategori seçme alanı açılacaktır. “Yalnızca belirli ürünlerde” seçeneğini seçtiğinizde ise karşınıza ürün adı girebileceğiniz bir alan açılacaktır.

KULLANIM LİMİTİ
“Toplam kullanım sayısı ile kısıtla” ve “Her kullanıcı için yalnızca bir kez kullanılabilir indirim çeki” olmak üzere iki adet seçenek vardır. Bu seçeneklerin ikisini birden seçebilirsiniz.
            “Toplam kullanım sayısı ile kısıtla” seçeneği ile toplamda kaç adet kullanılabileceğini belirleyebilirsiniz. “Her kullanıcı için yalnızca bir kez kullanılabilir indirim çeki” seçeneği ile her kullanıcının bir defa kullanabilmesini sağlayabilirsiniz.

TARİH AYARLARI
İndirim çekinin “Başlangıç Tarihi” ve “Başlangıç Saati” ayarlarını yapabilir ve ”Bu indirim çeki için bitiş tarihi oluştur” seçeneğini işaretleyerek “Bitiş Tarihi” ve “Bitiş Saati” ayarlamalarını yapabilirsiniz.

NOT: Oluşturduğunuz “Kupon kodu” alanını müşterilerinize özel mail atarak, slider veya banner çalışmaları yaparak sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alan Adı Bağlama Ve Google Site Doğrulaması

YANDEX MAİL KURULUMU

GOOGLE reCAPTCHA " v3 " Kullanımı