TOPLU İŞLEMLER MODÜLÜ

TOPLU İŞLEMLER MODÜLÜ

n11mağazam Toplu İşlemler Modülü ile ürünlerinize kategori bazlı ve marka bazlı olarak toplu fiyat ve taksit atayabilirsiniz.

Toplu Fiyat Güncelleme

Formdaki seçenekleri kullanarak ürünleriniz üzerinde toplu fiyat değişiklikleri yapabilirsiniz. Kategori ve Marka veya her ikisini birden kullanarak daha kesin sonuçlardaki ürünlere müdahale edebilirsiniz.
İndirim yapmak için "Yüzde/Tutar Farkı" alanı negatif değer olmalıdır.
Fiyatlar kalıcı değildir. Kullanmakta olduğunuz bir entegrasyon var ise oradan gelecek olan yeni fiyat buradakini etkisiz kılacaktır.
Alt ürünleriniz var ise onların fiyatı aynı zamanda güncellenecektir.
Filtreleme yapılmadan işlem uygulandığında, tüm ürünler için fiyatları güncellemiş olursunuz.

Detaylı bilgi için aşağıdaki görseli ve açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Ürünler > Toplu işlemler > Toplu fiyat güncelleme



Kategori: Toplu fiyat değişikliği yapmak istediğiniz kategoriyi seçiniz.


Baz Alınan Alan: “Fiyat” ve “indirimli fiyat” olarak 2 seçenek bulunmaktadır. Eğer üstü çizili fiyat baz alınarak işlem yapılmak isteniyorsa “fiyat” seçeneği seçilmelidir. İndirimli fiyat baz alınarak işlem yapılmak isteniyorsa “indirimli fiyat” seçeneği seçilmelidir.

Yöntem: “Yüzde”, “fiyat”, “sabit fiyat” olarak 3 seçenek bulunmaktadır. Örneğin; giyim kategorisine %10 indirim veya komisyon tanımlanmak isteniyorsa ”yöntem” bölümü “yüzde” olarak seçilmelidir. Yada “yöntem” alanı “sabit fiyat” seçilirse hiçbir fiyat alanı baz almadan fiyat ataması yapar.

Marka: Toplu fiyat değişikliği yapmak istediğiniz markayı seçiniz.

Hesaplanacak Alan: “Fiyat” ve “indirimli fiyat” olarak 2 seçenek bulunmaktadır. Eğer üstü çizili fiyatta işlem yapılmak isteniyorsa “fiyat” seçeneği seçilmelidir. Ya da indirimli fiyatta işlem yapılmak isteniyorsa “indirimli fiyat” seçeneği seçilmelidir.

Yüzde/Tutar Farkı: Seçili alana göre indirim veya komisyon tutarı bu alana girilmelidir.

Toplu Taksit Atama

            Formdaki seçenekleri kullanarak ürünleriniz üzerinde toplu taksit atamaları yapabilirsiniz. Kategori ve Marka veya her ikisini birden taksit oranları atayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için aşağıdaki görselleri ve açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Ürünler > Toplu işlemler > Toplu Taksit Oranları


Kategori: Toplu taksit ataması yapmak istediğiniz kategoriyi seçiniz.

Marka: Toplu taksit ataması yapmak istediğiniz markayı seçiniz.

Görsel de belirtilen taksit tablosu alanından kategori bazlı, marka bazlı veya her ikisini birden seçtikten sonra tanımlamak istediğiniz taksitleri seçili hale getiriniz.



Seçeneklerin geçerli olduğu ürünler için özel taksitlendirmeyi aktif et: Seçilen taksitleri aktif yapmak için bu ayarı seçmelisiniz.

Seçeneklerin geçerli olduğu ürünler için özel taksitlendirmeyi kapat: Tanımlanan taksitleri pasif yapmak için bu ayarı seçmelisiniz.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alan Adı Bağlama Ve Google Site Doğrulaması

YANDEX MAİL KURULUMU

GOOGLE reCAPTCHA " v3 " Kullanımı